Swietelsky AG

A Bejelentő rendszerben

a helytelen magatartás bejelentésére a Swietelsky vállalatnál

A jelenleg érvényben levő Magatartási Kódexben a Swietelsky AG világosan és feltétel nélkül elkötelezi magát valamennyi hatályos törvény és előírás betartása mellett. Ezért arra törekszünk, hogy a lehető leggyorsabban azonosítsuk és tisztázzuk az esetlegesen felróható magatartást a vállalatnál és megtegyük a szükséges korrekciós intézkedéseket.

A vállalatcsoportunknál jelen lévő nyílt kommunikáció képezi a helytelen magatartás bejelentésének és tisztázásának alapját. A Swietelsky vezetősége ezért arra biztat minden üzleti partnert, hogy haladéktalanul jelentsék a feltételezett szabálytalanságokat.

Ebből a célból a Swietelsky AG az (EU) 2019/1937 irányelv („EU visszaélés-bejelentési irányelv”) követelményeinek megfelelő webalapú a bejelentő rendszerben biztosít, mely segítségével gyorsan és egyszerűen bejelentheti a helytelen magatartással kapcsolatos aggályait. Ez éjjel-nappal és bárhonnan elérhető.

A bejelentő anonimitása teljes mértékben biztosított; a megfelelő bejelentések teljes körű védelmet nyújtanak a bejelentőnek. A jelentéseket azonban nem anonimizált formában is benyújthatja. A szándékosan valótlan jelentéseknek ugyanakkor munkajogi és büntetőjogi következményei lehetnek.

A jelentéseket itt lehet benyújtani:

A Bejelentő rendszerben