Swietelsky AG

Küldetésünk és értékeink

Az alapítása óta eltelt évtizedek során a SWIETELSKY folyamatosan nőtt és fejlődött. Számos erősségünket és pozitív tulajdonságunkat összegeztük és dióhéjban összefoglaltuk: Building ever better.

 

Számunkra ez azt jelenti:

A Swietelsky csapatában nincs helye félmegoldásoknak. Legyen szó a munkaterületről vagy annak határain túlról, nap mint nap teljes odaadással és szakmai alázattal végezzük munkánkat. Minden nap. Minőség, elkötelezettség és összetartás – ezek az értékek vezérlik tevékenységünket.

Nálunk a Swietelsky-nél a kiválóságra való törekvés a mindennapok része. Mindig arra törekszünk, hogy ma jobbak legyünk, mint tegnap voltunk, és jobbak legyünk, mint a versenytársak. Ez a hozzáállás határozza meg tetteinket és hajt minket minden nap, hogy partnereinknek a legjobbat nyújthassuk.

Számunkra, Swietelskysek számára az építés több, mint egyszerű mesterség. Az építkezéseink adnak lehetőséget arra, hogy pozitív hatással legyünk a körülöttünk lévő világra. Nem csupán egy szakma, hanem hivatás, amelyet szenvedéllyel és elhivatottsággal űzünk.

 

A SWIETELSKY esszenciája:

Értékrendünk befolyásolja tetteinket. Ez adja a mindennapi motivációnkat. Ezek azok a mércék, amelyeknek cégként meg akarunk felelni, hogy folyamatosan fejlődhessünk.

 

Embereknek és emberekkel együtt építünk.

Megoldásokat építünk.

A jövőt építjük.

 

Hogyan valósítjuk meg? Nézz körül saját magad! Bemutatjuk jelenlegi projektjeinket és kezdeményezéseinket.