Swietelsky AG
  • SWIE Seite Nachhaltigkeit Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Fenntarthatósági politikánk

Az építőipar természeténél fogva energia- és erőforrás-igényes iparág. A hatékony választ a természetvédelmi, újrahasznosítási és hulladékgazdálkodási koncepciók jelentik. A SWIETELSKY a projekt egésze során törekszik a kímélő eljárások és a környezetbarát berendezések használatának biztosítására.

Munkatársaink környezetvédelmi- és minőségtudatosságának folyamatos fejlesztése nagyon fontos számunkra. A siker kulcsát felelősségteljes gondolkodásukban és viselkedésükben látjuk, legértékesebb erőforrásaink pedig a munkatársaink. A döntések meghozatalakor figyelembe vesszük képességeiket, motivációjukat, egészségüket és biztonságukat. Folyamatosan arra törekszünk, hogy az üzleti tevékenységünknek a környezetre és a társadalomra gyakorolt negatív hatásait csökkentsük, ugyanakkor a pozitív hatásokat erősítsük. Így teszünk eleget a nemzetközi építőipari konszernként ránk háruló felelősségnek. A következő elvet követjük: azonosítjuk a kockázatokat és döntő lépéseket teszünk, illetve elősegítjük a lehetőségek megteremtését.

Fenntarthatósági jelentésünkből tudjon meg többet a SWIETELSKY fenntarthatósági politikájáról és a következő kérdésekről

  1. Szervezeti integráció, 48., 49. oldal
  2. Párbeszéd az érdekelt felekkel, 49., 50. oldal
  3. Lényegességi elemzés, 50–52. oldal
  4. Fenntartható fejlesztési célok, 52. oldal
Christian Wahlmüller,  A fenntarthatósági menedzsment vezetője
„Célunk, hogy előmozdítsuk a vállalatcsoport valamennyi fenntarthatósági kérdését, és az átláthatóság és hatékonyság szempontjából folyamatosan javítsuk a fenntarthatósági jelentéstételt.”

Christian Wahlmüller, A fenntarthatósági menedzsment vezetője

Kapcsolat