Swietelsky AG
  • SWIE Seite Nachhaltigkeit Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Személyzetfejlesztés – Mi, swietelkysek

Amikor a „mi swietelskysek” nevet említjük, nem az alapító családra gondolunk, hanem mindenkire, aki a vállalatcsoportnál dolgozik. A SWIETELSKY munkatársaiként ugyanis egy nagy család tagjának érezhetjük magunkat, amelyben kölcsönösen támogatjuk egymást, törődünk egymással, és amelyben mindannyian összefogunk, hogy együtt alakítsuk gazdasági jövőnket.

Korunk, nemünk, származásunk és kulturális hátterünk különbözik egymástól. Sokszínűek vagyunk, de van egy közös vonásunk: megértjük, mennyire értékes a család, amelyben jól érezzük magunkat. Ennek előnyeit a munkahelyünkön is szeretnénk élvezni. Ez a filozófia az, amelyet munkáltatóként mintegy nyolcvan éve követünk és motivál minket és munkatársainkat egyaránt. Hisz ők a legértékesebb erőforrásaink, ők tesznek bennünket sikeressé.

Tudjon meg többet Fenntarthatósági jelentésünkből  a SWIETELSKY személyzetfejlesztéséről és a következő témákról

  1. Méltányos munkáltató, 72–78. oldal
  2. Oktatás és továbbképzés, 79–81. oldal 
  3. Sokszínűség és esélyegyenlőség, 81-86. oldal
  4. Hozzájárulás a fenntartható fejlesztési célokhoz, 87. oldal
Michaela Gschwandtner, a géptechnológiai részleg gyakornoka
„A technológia sokoldalú és soha nem unalmas. Fiúknak éppúgy, mint lányoknak. A SWIETELSKY vállalatnál a mezőgazdasági és építőipari géptechnológia gyakornokaként dolgozhatok gépkocsikon, motorokon, valamint kotrógépek, lánctalpasok és daruk erőátviteli rendszerein.”

Michaela Gschwandtner, a géptechnológiai részleg gyakornoka